Листопад 4, 2014

Професіоналізм в ім’я допомоги

Професіоналізм в ім’я допомоги

В даний час ведення бойових дій на території Донецької та Луганської області все більш гостро стає питання про посильну і деколи навіть непідйомною допомоги силам антитерористичної операції (АТО). Багато комерційні та некомерційні організації регіонів і України в цілому готові взяти на себе відповідальність щодо забезпечення більш ефективної боротьби за цілісність стани і її мирне небо. Так, волонтерські організації постачають фронт всім необхідним, починаючи від засобів особистої гігієни і закінчуючи обмундируванням і військовою амуніцією, підприємства готові щомісяця виділяти встановлену суму на потреби АТО, лікарні і госпіталі працюють в режимі максимальної потужності. Навіть діти з дитячих садів і шкіл роблять зворушливі вироби і відправляють їх хлопцям в АТО для підтримки їх бойового духу.
Діяльність Неоліт Логістикс націлена на фінансову, ресурсну та тимчасову оптимізацію процесів перевезень для задоволення клієнтів і збільшення їх прибутку. У ключі останніх подій в Україні направити свою діяльність на допомогу силам АТО є для нас воістину справою честі. Як виявилося, фронт потребує перевезеннях, і як не дивно, їх оптимізації.
В діях, наближеним до військових, актуальними є перевезення техніки, обладнання, екіпіровки для збройних сил, транспортування і перевантаження військової техніки на ремонт, а також перевезення підрозділів бійців.
Незважаючи на досить вдалі спроби уряду України вирішити виниклий конфлікт з мінімальним військовим втручанням, потрібно пам’ятати, що порох завжди повинен залишатися сухим. Неоліт Логістикс займалася перевантаженням танка, прибулого з зони АТО на ремонт. Танк прибув на військовому автомобільному тралі. Для його подальшого транспортування на ремонт необхідно було перевантаження на залізничну платформу. Перевантаження 40-тонного танка здійснював кран із загальною підйомністю 120т (фотографія нижче).
Також професіоналам Неоліт Логістикс було ввірене перевезення бронетранспортерів і бойових машин з ремонтних баз на місця їх постійної дислокації. Перевезення здійснювалася спеціальною технікою, призначеною для перевезень негабаритних і великовагових вантажів: трали, відкриті майданчики і платформи-телескопи на безоплатній основі.
Дуже важливо, щоб в умовах воєнних дій і поступово наступаючої зими, бійці АТО мали все необхідне для їх життєдіяльності та успішного звільнення окупованого регіону. Не так давно наші фахівці здійснили перевезення польової кухні з ремонтного заводу для потреб АТУ. Будемо сподіватися, що наші бійці завжди будуть ситі і готові до подальших подвигам і звершенням на шляху до спільного благополуччя.
Людські ресурси в умовах бойових дій особливо цінні і, на жаль, непоправні. Тому ставитися до них потрібно з усією відповідальністю, забезпечуючи належну підготовку і навіть в деякій мірі турботу. Неоліт Логістикс в вересні займалася ротацією бійців із зони АТО на одну з тренувальних баз. Для перевезення були залучені 2 автобуса пасажиромісткістю 50 чоловік і 10-тонний автомобіль, в якому переміщалася супровідна амуніція.
Сподіваємося, відчутною для бійців АТО допомогою також є регулярне постачання за кошти ДК Неоліт Логістикс та її співробітників бойових бригад. Так, ми закуповуємо і передаємо хлопцям все необхідне для комфортного, якщо можна так сказати, несення військової служби. Теплий одяг, ліхтарики, амуніція для автоматів, черевики, рюкзаки, рукавички, захисні окуляри, водовідштовхувальні спальники щомісяця відправляються нами в зону АТО.

На закінчення хотілося б додати, що в надії на швидке вирішення тривалого конфлікту на Сході України професіонали Неоліт Логістикс готові надати свою безоплатну допомогу в галузі перевезень, пов’язаних з переміщенням вантажів, техніки або людей для потреб АТУ. Тільки добре злагоджені та чіткі дії можуть привести до позитивного результату. В єдності наша сила.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.