Вересень 26, 2014

Перевезення швидкопсувних вантажів

Одним з потребують особливої ​​уваги до перевезення видом вантажів, є перевезення швидкопсувних товарів. Для того, щоб забезпечити збереження швидкопсувних вантажів в процесі його транспортування, була розроблена система взаємодіючих технічних комплексів, транспортних засобів і технологій, які утворюють своєрідну холодильну ланцюг, однією з якої є різний Хладотранспорт (авто, ж / д рефрижератори).

До швидкопсувних вантажів належать продукти харчування (м’ясо, риба, овочі і фрукти, молочна продукція, готові харчові продукти) і живі рослини. При перевезенні швидкопсувних вантажів слід враховувати вимоги по відповідності вантажу до встановленим технічним умовам і стандартам щодо якості товару та наявності певної упаковки. Для транспортування швидкопсувних вантажів, потрібно ретельно підійти до вибору тари. Упаковка повинна бути міцною, чистою і сухою. Важливо, щоб упаковка не мала сторонніх запахів і не мала ушкоджень.

Особливістю транспортних засобів, що використовуються при вантажоперевезеннях швидкопсувних продуктів, є можливість встановлювати необхідну температуру всередині кузова. Температурні режими для швидкопсувних продуктів задаються за затвердженими держстандартам (м’ясо, риба, молочні продукти), або безпосередньо виробником (н .: виноробами).

Деякі види швидкопсувних продуктів не допускаються до транспортування в одному транспортному засобі (вантажі тваринного походження і рослинного).

Транспортування рослин вимагає вибору спеціальних герметичних фургонів, які володіють термоізоляційним шаром. Такий транспортний засіб дозволяє встановлювати і зберігати необхідний мікроклімат і температурні умови протягом всього шляху проходження автомобіля.
До транспортних засобів, які можуть забезпечити термінову доставку, можна віднести авіатранспорт. Але, потрібно врахувати, що авіаперевезення не містять спеціально обладнаних камер з підтриманням температурних режимів і можуть перевозити обмежене за вагою та обсягом кількість вантажу. Такий вид транспорту може забезпечити лише стислі терміни доставки на великі відстані.

Логістична компанія Неоліт Логістикс, за роки роботи в сфері вантажоперевезень заробила репутацію професіонала. Замовники вантажоперевезення можуть бути впевнені в тому, що вантаж буде доставлений в термін із забезпеченням всіх умов до перевезення.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.