Жовтень 8, 2014

Неоліт Логістикс розширює портфель послуг, що надаються.

Неоліт Логістикс розширює портфель надаваних послуг і пропонує всім своїм існуючим та потенційним клієнтам скористатися послугою міжнародної авіадоставки вантажів.

Авіаперевезення вантажів в міжнародних напрямках від компанії Неоліт Логістикс – це повна гарантія збереження, своєчасної доставки і належного оформлення Вашого вантажу.

Компанія Неоліт Логістикс, будучи членом IATA, пропонує своїм існуючим та потенційним клієнтам оптимальні тарифи і бездоганний сервіс на вантажні авіаперевезення для будь-яких типів вантажів.

Авіаперевезення вантажів із застосуванням повітряних шляхів прийнято вважати найшвидшим на сьогоднішній день варіантом вантажоперевезень. У разі виникнення у Вас потреби в терміновій доставці вантажу, більш виправданого та актуального варіанту, ніж вантажні авіаперевезення, знайти дуже складно. Дуже часто саме, авіадоставка вантажів може виявитися єдиним варіантом транспортування Вашого вантажу.

Неоліт Логістикс є партнером таких авіаліній як:

– Delta Air Lines Inc
– Аерофлот – Російські авіалінії
– Ейр Астана
– CSA-Czech Airlines
– Estonian Air
– Vietnam Airlines
– Air France / KLM /
– Martinair cargo
– Transaero
– Міжнародні Авіалінії України

Варіант авіа перевезення вантажів може так само розглядатися у випадках, коли Вам необхідно здійснити перевезення нестандартних вантажів, таких як: небезпечні, радіоактивні, великогабаритні, великовагові, отруйні, швидкопсувні вантажі, і навіть перевезення тварин. Однак у цих випадках буде потрібно додаткове узгодження та виконання вимог пропонованих до умов перевезення авіа вантажів, встановлених в інструкціях авіакомпаній і наземних служб по авіа перевезення вантажів.

Перевезення авіа вантажів. Переваги.
• Основними перевагами, одержуваними від використання авіаперевезення вантажів, є найкоротші термін доставки вантажу. Швидкість вантажного літака на сьогодні є найвищою серед усіх видів транспорту, тому вантажні авіаперевезення можуть заслужено називатися терміновою доставкою вантажу.
• Безпека. Авіадоставка вантажів найбезпечніший на сьогодні спосіб транспортування.
• Збереження вантажу. Сторонні особи не допускаються як на територію аеропортів, так і на борт літака, що фактично виключається можливість крадіжки або псування вантажу третіми особами.

Перевезення авіа вантажів. Особливості.
• Обслуговування. Платою за високу швидкість доставки і безпека є порівняно висока вартість авіа перевезення вантажів. Також формування вартості на транспортування впливають: необхідністю утримувати в ідеальному технічному стані, як самі літаки, так і всю інфраструктуру обслуговування аеропортів, наземних служб, диспетчерів.
• Кадри. Для того щоб управляти багатотонним вантажним літаком, необхідно багаторічне навчання, великий досвід і достатній стаж пілотів і співробітників наземних служб, тому для авіаперевезення вантажів значною проблемою може бути пошук кваліфікованих і підготовка кадрів.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.