Серпень 8, 2014

Митної брокерської ОПЕРАЦІЇ ЯК СКЛАДОВА транспортно-експедиційних послуг

Митне оформлення вантажів на сьогоднішній день є невід’ємною складовою при імпортно-експортних операціях.

Для здійснення митного оформлення вантажів з мінімальними витратами часу і грошових коштів, слід заздалегідь виконати ряд необхідних дій.

Перше, що необхідно буде зробити, це визначити митний код товару (код УКТ ЗЕД) на підставі поданих документів (договір, технічна документація, сертифікати якості) Код потрібен для того, щоб: у першу чергу зрозуміти% мита, який буде сплачений державі виходячи з фактурної вартості товару. А так же по коду товару брокер визначає, які дозвільні документи потрібні при митному оформленні вантажу.

Залежно від вантажу, замовнику потрібно: Санітарно-епідеміологічне Висновок, Сертифікація УкрСЕПРО, Декларування на відповідність Технічним регламентам, отримання Ліцензій, Карантинний дозвіл, Ветеринарний дозвіл.

При експорті вантажів, всі необхідні документи потрібно буде отримати до відправки вантажу.

Друге, що потрібно для здійснення імпортно-експортних операцій підприємству-вантажовідправнику, це отримати акредитацію в митниці (і в карантинній службі). Акредитація потрібна для всіх суб’єктів підприємницької діяльності, що здійснюють зовнішньоекономічні операції. Після цього брокер може оформити попередню митну декларацію для доставки товарів у внутрішню митницю.

Після того, як вантаж прибув на митний термінал для митного очищення – слід підготувати необхідні документи (дозволи / ліцензії / відмітки). Тільки після цього брокер зможе провести оформлення вантажу в митниці. І, безумовно, буде потрібно оплатити митні платежі. Працюючи з Неоліт Логістикс замовники отримують комплексний підхід в роботі.

Менеджер логіст в команді з брокером, допоможуть швидко і якісно здійснити митне оформлення вантажів, своєчасно отримати потрібну документацію, здійснити всі оплати, що стосуються митного оформлення, і відпустити автомобіль з митного терміналу в строк, без простоїв.
Звернувшись з питань митного оформлення в Неоліт Логістикс, Ви завжди можете отримати консультацію або прорахунок в м.Дніпро та у м.Київ.

Наші брокери готові надати Вам інформацію по таким видам митних послуг як:

– Робота з різними митними режимами
– Проведення розрахунку митних платежів
– Швидке та якісне оформлення митних декларацій
– Підготовка пакету документів при імпорті та експорті
– Оформлення всіх потрібних сертифікатів і дозволів
– Підбір оптимального варіанту митного оформлення
– Підбір кодів згідно УКТ ЗЕД
– Надання митному органу всіх необхідних документів і додаткових відомостей
– Можливість узгодити з усіма відділами митниці вантаж по групам ризику.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.