Вересень 3, 2014

Вибір виду транспорту

Кожен з вантажів має свої особливості і відповідно свій спосіб доставки. При перевезенні меблів, або не потрібних речей з квартири на дачу, визначитися з видом транспорту не становить особливої ​​складності. Але коли потрібно перевезти великогабаритний вантаж, швидкопсувний вантаж, вантаж вимагає особливого температурного режиму, здійснюючи не тільки перевезення в межах країни, а й міжнародні перевезення, задача замовника полягає в тому, щоб визначити вид транспорту, який найбільше підходить для того чи іншого вантажу. Кожен вантаж і його особливості несуть за собою вибір виду транспорту: авіаперевезення, морські та річкові перевезення, доставка автомобільним або залізничним транспортом.

Автоперевезення

 Автомобілі відносять до найбільш надійним транспортним засобам з можливістю надання широкого спектра послуг при доставці вантажів. При виборі автомобільного виду транспорту, замовники мають можливість по території країни або в міжнародному сполученні перевозити вантажі різних габаритів, різної ваги, і різного об’єму (до 120м3). До важливих особливостей можна віднести і автомобілі з регулюванням температури – рефрижератори, які дозволяють зберігати потрібну температуру для вантажу в будь-яких погодних умовах. Автоперевезення воліють володарі малого та середнього бізнесу, завдяки чому на сьогоднішній день дві третини всіх перевезень здійснюється автомобільним транспортом.

Залізничний і морський шлях

Переваги такого виду транспорту в тому, що велика кількість вантажу можна перевозити на тривалі відстані (а перевезення морем здійснюють міжконтинентальні перевезення) за малу вартість. Однак, швидкопсувні вантажі в такому виді транспорту краще не перевозити через відносну дорожнечу і тривалості транспортування.

Повітряні перевезення

Для перевезення вантажів, що вимагають терміновості доставки вдаються до послуг авіатранспорту. Але літаком можна перевезти обмежена кількість вантажу як по габаритах, так і за вагою. Крім цього, існують обмеження щодо перевезених вантажів: деякі вантажі не допускаються до перевезення авіатранспортом, а для деяких вантажів передбачено низку правил, що стосуються упаковки та фасування. Так само варто зауважити, що авіаперевезення відносяться до дорогого виду транспортування.

Звертаючись до менеджерів Неоліт Логістикс наші замовники ось вже 6років отримують професійні консультації з надання транспорту для перевезення своїх вантажів.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.