Серпень 8, 2014

Перевезення сільськогосподарської техніки

Поняття «сільгосптехніка» включає в себе величезний спектр транспортних засобів, які призначені для самих різних робіт і процесів. Ринок сільськогосподарської техніки не тільки розширився, але й істотно удосконалився. Сьогодні існує маса пристосувань для спрощення роботи фермерів, починаючи простими ґрунтообробними ручними і механічними пристосуваннями, машинами для догляду за посівами і закінчуючи різними тракторами і комбайнами.

Сільськогосподарську техніку можна перевозити як залізничним транспортом, так і автомобільним транспортом. Дрібну техніку і ту, що при перевезенні вимагає приведення її в транспортне стан, рекомендується перевозити автотранспортом, т.к. при перевезенні залізничним видом транспорту можливі розкрадання дрібних деталей на шляху прямування. Щоб уникнути фінансових втрат при такому перевезенні, наше підприємство пропонує послугу страхування вантажів. До недоліків перевезення вантажів залізничним транспортом можна також віднести тривалість термінів доставки вантажів у порівнянні з автоперевезеннями та здійснення перевезення тільки в місця примикання залізничної колії. У цьому відмінність автомобільного транспорту від залізничного. Автомобільним транспортом вантаж доставляється в більш стислі терміни, крім того, практично в будь-яку точку як України, так і інших країн. Що стосується транспортування великих тракторів, жаток, комбайнів, які перевозяться в зібраному вигляді, наші менеджери готові надати прорахунок вартості перевезення залізничним транспортом.

Організація перевезення важкої або негабаритної сільськогосподарської техніки вимагає дотримання особливих норм і правил, що регламентують розміщення, кріплення і перевезення даних вантажів. При такому перевезенні важливо врахувати всі параметри техніки (довжину, ширину, висоту і вагу). Виходячи з цих параметрів, менеджер Логістична компанія надає необхідний транспорт для перевезення вантажу, з чого складається ціна за перевезення. При належному підході до перевезення важкої сільськогосподарської техніки, замовник може заощадити на вантажоперевезення. Іноді велику сільськогосподарську техніку можна перевезти НЕ тралом, а декількома Двадцятитонний автомобілями, що в деяких випадках дозволяє суттєво економити на перевезенні. Тільки добропорядні компанії можуть запропонувати оптимальний варіант перевезення такого роду вантажів, якою є Неоліт Логістикс.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.