Липень 21, 2014

Особливості перевезення збірних вантажів

Збірні вантажі можна розділити на два типи: вантажі які консолідуються на складах, далі з подальшим завантаженням на транспорт (авіа, залізничним шляхом, автотранспортом, морськими або річковими шляхами) і збірні вантажі, які збираються по шляху проходження автомобіля (т.е водій за зручним для нього маршрутом збирає вантажі і далі розвозить по місцях митних очисток і вивантаження кінцевим одержувачам). Перевезення збірних вантажів другим способом вимагає насамперед злагодженої роботи замовника і співробітника експедиції. Це обумовлено тими факторами, що перевозяться вантажі бувають дуже різні по фізичному і хімічному складу: продукти харчування (швидкопсувні), побутова техніка, промислове обладнання, хімія, і багато іншого.

Перевозяться вантажі можуть бути від маленької коробочки 50 * 50 * 50см, до 5-ти метрового верстата. Всі ці вантажі об’єднує одна особливість, для окремого автомобіля вони малі і їх можна зібрати в одну машину для подальшого перевезення різним замовникам. Є в таких перевезеннях плюси. Ви платите за тарифом як за займане місце в транспорті (авіа, ж / д, авто, морському контейнері), а не за цілий контейнер або транспортний засіб. Тобто перевезення вантажів у складі збірних вантажів дозволяє істотно економити на перевезенні. Але і свої мінуси, швидкопсувні продукти або вантаж, який потрібно доставити в короткі терміни, може прийти із запізненням. Це обумовлено тим, що зібраний вантаж може доставлятися в різні регіони країни, а це в свою чергу (залежно від кількості одержувачів і точок вивантаження) накладає часові витрати на переїзди та розмитнення. У зв’язку з цими умовами слід пам’ятати, що швидкопсувні вантажі все ж доцільніше перевозити окремої машиною, машиною з температурним режимом або здійснювати авіа перевезення.
Відповідно слід пам’ятати: перевезення збірних вантажів як по Україні, так і в міжнародному сполученні комплектуються з тих товарів, які близькі за характеристиками. Тобто, збираючи замовлення для подальшого перевезення, потрібно чітко розуміти які вантажі належить перевозити. І ні в якому разі не можна перевозити речі і продукти харчування в складі з хімічним вантажем. А погодивши всі пропорції вантажу із співробітником Логістична компанія клієнти отримують свій вантаж вчасно, цілим і з мінімальними витратами.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.