Червень 27, 2023

Ескалація крадіжок товарів: Втрати в лютому досягли 9 млрд євро, наростаюча загроза для логістичної галузі

Протягом лютого поточного року в економічній зоні EMEA було виявлено випадки крадіжок товарів на загальну суму практично 9 млрд євро, що перевищує минулорічні показники майже на 80%. 
За дослідженнями Асоціації із захисту вантажів, що перевозяться (TAPA), кількість крадіжок різко зросла у лютому та березні 2023 року в 29 країнах регіону EMEA, який охоплює економічну зону Європи, Близького Сходу і Африки.
Особливу увагу приділяється ситуації в Німеччині, де, за розрахунками Робочої групи з запобігання крадіжкам на вантажних перевезеннях та логістиці, до якої входить Федеральна асоціація автомобільних перевезень, логістики та утилізації (BGL), вантажівки з товаром потрапляють під напад кожні 20 хвилин. Приблизна вартість вкраденого становить 1,3 млрд євро на рік.
“Транспортні компанії повинні негайно вживати відповідних заходів для протидії цьому тенденції… Замки безпеки не завжди ефективно захищають вантажі, а часто достатньо швидкого розриву брезента. Для транспортних компаній такі крадіжки можуть призвести до втрати клієнтів або серйозної шкоди їхній репутації”, – зазначив Зєнке Клейманн, керуючий директор Euro Shell Germany.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.