Червень 29, 2023

Нове велике досягнення Львівської філії Neolit Logistics!

Маршрут перевезення:
Дніпро Чернівці
Розміри котельні:
В: 3.2 м Д: 9.2 м Ш: 3.5 м Вага: 11 тонн

Ми з великим задоволенням хочемо поділитися з вами нашим останнім успіхом. Нещодавно ми успішно здійснили перевезення котельні з Дніпра до Чернівців.

Наша команда професіоналів взяла на себе відповідальність та забезпечила безпеку та успішну доставку цієї великої котельні до її пункту призначення. Ми використали найсучаснішу логістичну інфраструктуру та забезпечили надійне кріплення котельні під час перевезення.

Наші водії виявили високий професіоналізм та майстерність у керуванні великим транспортним засобом і дотриманні усіх правил дорожнього руху. Вони забезпечили безпеку під час всього шляху, перевозячи котельню від Дніпра до Чернівців.

Ми горді, що ми змогли виконати це завдання вчасно та з найвищою якістю. Це є ще одним підтвердженням нашої надійності та професіоналізму в галузі логістики.

Якщо вам потрібно перевезти негабаритні вантажі, не сумнівайтеся, звертайтеся до нас. Ми готові взяти на себе відповідальність та забезпечити успішне перевезення вашого вантажу до будь-якого пункту призначення.

Зв’яжіться з нами зараз і довірте свої вантажі професіоналам. Neolit Logistics – ваш надійний партнер у логістиці! 

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.