Червень 16, 2023

Компанія Neolit Logistics: Допомога постраждалим – Перевезення води та корму для тварин до Херсону!

Недавно ми мали честь надати допомогу постраждалим у Херсоні, організовуючи перевезення води та корму для тварин з Харкова до Херсону.

У зв’язку зі жахливою ситуацією, яка виникла в Херсоні, багато тварин та їх господарів потребували допомоги. Ми відчули відповідальність допомогти і вирішили організувати перевезення необхідних ресурсів – корму та води.Для постачання води та перевезення її з Києва до Херсону, ми використали нашу надійну логістичну мережу та високоякісні транспортні засоби. 

Крім того, ми організували перевезення корму з Харкова до Херсону, щоб забезпечити тваринам належне харчування під час складної ситуації. Ми піклувалися про збереження якості корму та його доставку без затримок. Ми вдячні нашій команді, яка проявила велику відданість та професіоналізм, працюючи над цим проектом. Вони доклали всіх зусиль, щоб переконатися, що допомога досягне своєї мети і знадобиться тим, хто потребує.

Наша компанія завжди готова надати допомогу у важкі часи. Ми пишаємося можливістю допомагати тваринам та громаді, і готові підтримувати ініціативи, спрямовані на збереження та допомогу нашим братам меншим.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.