Червень 10, 2024

Кабмін покращить прикордонну інфраструктуру з Угорщиною та Польщею

КМУ ухвалив кілька важливих рішень, спрямованих на розвиток прикордонної інфраструктури з сусідніми країнами, а саме з Угорщиною і Польщею. Уряд визначили нову домовленність з Угорщиною, що передбачає створення пункту пропуску “Велика Паладь – Надьос”, призначеного для легкового транспорту.
Ця домовленність також стосується збільшення можливості пункту пропуску “Лужанка – Берегшурань”. Відтепер він буде доступний для вантажних перевезень, а також для порожніх фур, що сприятиме покращенню транспортної логістики між країнами.

Додатково до цього, Кабмін виділив ще 222 мільйони гривень на розвиток прикордонної інфраструктури з Республікою Польща. Ці кошти будуть спрямовані на покращення пунктів пропуску, включаючи закупівлю сучасних мобільних сканерів, що дозволить підвищити ефективність та швидкість обслуговування на кордоні.

Раніше зазначені заходи спрямовані на покращення умов перетину кордону, що сприятиме зміцненню економічних і соціальних зв’язків з Угорщиною та Польщею, а також підвищенню рівня безпеки на кордоні.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.