Телефонуйте:
+38 (080) 033-49-73
Одним з основних видів автомобільних перевезень є доставка продуктів, перевезення яких відбувається при певному температурному режимі і умовах зберігання, це продукти харчування (риба, м’ясо, молоко, кондитерські вироби, продукти із вмістом жирів (маргарин, майонез, масло) заморожені напівфабрикати, кисломолочні продукти, косметика , квіти, деякі види хімічної продукції.
Рефрижератор – це спеціалізоване автотранспортне засіб, мобільна холодильна установка, вантажний фургон з холодильною камерою у вигляді ізотермічного (теплоізольованого) кузова. Сучасні автомобілі-рефрижератори оснащені високоякісними і точними системами, які контролюють температурний режим в ході здійснення перевезення, та автономними системами харчування.
Авіаперевезення, залізничні та морські мають багато переваг, але також і один вагомий недолік – потреба в перевантаженні товару на перевалочних пунктах – вокзалах, аеропортах, терміналах.
Автомобілі-рефрижератори, по відношенню до таких видів перевезень, мають свої переваги:
– Відправляються з початкового пункту і слідують до місця вивантаження без перевалки вантажу;
– Рух за маршрутом відбувається без перерв;
– Доставка вантажу в тому вигляді, в якому його закріпили, упакували під контролем відправника.
Спеціалізовані автомобілі для перевезення швидкопсувних продуктів діляться на чотири основних види, це: АТС-льодовик, АТС-ізотермічний, АТС – опалювальне, АТС-рефрижератор.
По класах рефрижератори діляться на:
– Клас А (температура всередині фургона від + 12 ° С до 0 ° С);
– Клас В (т температура всередині фургона від + 12 ° С до-10 ° С);
– Клас С (температура всередині фургона від + 12 ° С до -20 ° С).
Рефрижератори сертифікують:
– Нормальні рефрижератори класу А – FNA;
– Рефрижератори посилені класу А – FRA;
– Рефрижератори посилені класу В – FRB;
– Рефрижератори посилені класу С – FRC.
Антоненко М.І.
Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.