Червень 27, 2014

Мультимодальні перевезення

Мультимодальні, або змішані перевезення – це такий вид перевезень, при якому задіяно два і більше виду транспорту для доставки одного вантажу (автотранспорт, авіа, залізничний, морський, річковий).

Як правило, такий спосіб перевезень використовують при перевезенні вантажів з одного континенту, на інший. Класична для нашої країни змішана схема перевезення – це перевезення зернових культур. Перший етап – доставка в порт залізничними вагонами, а потім перегруз на судна. Або, приміром, міжнародні автомобільні перевезення з України до Туреччини чи Грузію здійснюються за допомогою поромної переправи навантаженого автомобіля в порт країни-одержувача, а звідти автомобіль їде в кінцеву точку доставки.

Перевага морських перевезень в тому, що вантажні судна можуть на великі відстані перевозити значний обсяг і вага товару, по порівняно вигідною ціною. Але недолік їх у тому, що швидкопсувні вантажі таким способом не перевезеш.

Для перевезення швидкопсувних вантажів використовують авіаперевезення. Але, така доставка зазвичай обходиться не дешево для замовника.
Безумовно, важливим залишається той факт, що особливістю мультимодальних перевезень є можливість перевезти вантаж з будь-якої точки світу в будь-яку іншу точку світу. За допомогою декількох видів транспорту вантаж можна перевозити на будь-які відстані. Якщо Вам все ж знадобилося доставити вантаж декількома видами транспорту, слід звернутися до перевіреної компанії, яка на ринку вантажоперевезень знаходиться давно і має партнерів в усіх транспортних сферах. Чому «партнерів», а не власні ресурси? Це відбувається з тієї причини, що на сьогоднішній день немає підприємств, які володіли б усіма видами транспорту. Найбільше, що можуть запропонувати Вам компанії-перевізники, це 2 види транспорту, а 3 – жодного. У зв’язку з такими обставинами, все ж таки повторюся, раджу працювати з підприємствами, які мають тривалі відносини в різних сферах як наземного, так водного і повітряного транспорту. Підприємства, які зможуть простежити вантаж протягом усього шляху прямування, які нададуть вірний прорахунок, і нехай не завжди дешевий, але швидкий спосіб доставки вантажу, або навпаки, не швидкий, але з мінімальними витратами.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.