Листопад 21, 2023

МІУ та Логістичні Партнери: Допомога Українським Водіям на Кордоні

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури (МІУ), разом із ключовими асоціаціями та провідними перевізниками, оголошує про запуск Штабу допомоги для українських водіїв, що опинилися у складних обставинах через події на кордоні. Цю ініціативу інформує Логіст.Today на основі повідомлення від МІУ.

Починаючи з 19 листопада, Штаб функціонує на трьох пунктах перетину кордону, де тривають протести. Для ефективної координації та надання необхідної допомоги, в кожному з цих ПП визначено співробітника, який взаємодіє з водіями та забезпечує збір потреб. Гаряча лінія “Укртрансбезпеки” (+38-(067)-120-04-83) також працює цілодобово для оперативного вирішення питань.

З 20 листопада на кордоні операційна команда Штабу готова надати 11 000 наборів із харчами, водою і необхідними ліками. Також існує можливість вказати додаткові потреби через спеціальну гугл-форму.

МІУ разом з відомствами взяло на себе зобов’язання допомагати у евакуації водіїв на територію України, якщо це буде необхідно. Робота Штабу триватиме до відновлення стабільності руху через пункти пропуску та розблокування кордону. МІУ та його логістичні партнери висловлюють глибоку турботу про благополуччя водіїв та зобов’язуються забезпечити найвищий рівень допомоги під час цих трудних обставин.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.