Жовтень 23, 2023

Дорожні Роботи в Дії: Оновлення Траси М-07 та Т-26-01

Нині на дорогах М-07 Київ – Ковель – Ягодин і Т-26-01 Чернівці – Вашківці – Путила – КПП «Руська» з під’їздом до КПП «Шепіт» ведуться важливі ремонтні роботи. Цю інформацію нам оприлюднило Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

На автотрасі М-07 провели комплексну реконструкцію, ліквідуючи вибоїни та інші пошкодження дорожнього покриття. Загалом було відремонтовано 31,5 тисяч квадратних метрів дорожнього покриття. Крім цього, у Волинській області практично на всій довжині траси “варшавка” відновили дорожню розмітку. Наразі робочі бригади дбають про належний технічний стан дорожнього руху та надають йому санітарний і естетичний вигляд. Вони змінюють старі або пошкоджені дорожні знаки та сигнальні стовпчики, підтримують їх видимість і прибирають сміття на автобусних зупинках та в обочинах дороги.

Щодо дороги Т-26-01, то її ремонт здійснюється в рамках проекту “Поліпшення транспортної інфраструктури в транскордонному регіоні Чернівці – Сучава (Шепіт – Ізвареле Сучовей)” у межах Спільної операційної програми Румунія – Україна 2014-2020. На минулому етапі робіт вже відновили два мости на цій дорозі, яка має загальну довжину 2 кілометри.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.