Квітень 11, 2023

Перевезення вантажів в Польщу та Словаччину: Укрзалізниця вводить тимчасові обмеження для забезпечення стабільності перевезень

Укрзалізниця вводить тимчасові обмеження на перевезення в напрямку Польщі та Словаччини. Зміни стосуються вантажних перевезень і пов’язані зі змінами в умовах роботи приватної перевізницької компанії на цих напрямках.

Зокрема, з 10 квітня 2023 року УЗ тимчасово припиняє прийом вантажів на перевезення в Польщу, а також обмежує кількість вантажів, що перевозяться в Словаччину. Тимчасові обмеження введені до 30 квітня 2023 року.

Такі заходи приймаються для забезпечення надійності та стабільності перевезень в умовах зміни ринкових умов. Укрзалізниця забезпечує регулярний моніторинг ситуації на ринку та вживає необхідних заходів для забезпечення своєчасної та якісної перевезення вантажів.

Тимчасові обмеження на перевезення в напрямку Польщі та Словаччини не стануть перешкодою для здійснення транспортних потреб клієнтів Укрзалізниці, оскільки компанія пропонує широкий спектр інших напрямків перевезень вантажів

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.