Червень 4, 2015

Неоліт Логістикс розширює горизонти. МИ ТЕПЕР І В ОДЕСІ.

Англійський філософ Френсіс Бекон колись сказав, що до успіху великої і процвітаючої нації призводять три фактори: діяльна промисловість, родючий грунт, а також легкість пересування людей і товарів. Неоліт Логістикс протягом більше 9 років намагається зробити життя нашої країни краще, забезпечуючи безперебійну точно в строк доставку вантажів.
Маючи розширену клієнтську базу, ми співпрацюємо не тільки з провідними українськими компаніями. Так, наприклад, нашими клієнтами протягом декількох років є найбільші компанії Туреччини, Литви, Польщі, Німеччини та Білорусії, Казахстану, Грузії, Азербайджану та ряду інших країн.
Позиціонуючи себе власником автотранспортного парку та мультимодальних логістичним провайдером, Неоліт Логістикс готова запропонувати широкий спектр надаваних послуг. Ми готові організувати і здійснити вантажні автомобільні, авіа та залізничні перевезення будь-яких видів складності, транспортування вантажів морським транспортом, страхування вантажів, складські послуги на території Європи, а також митно-брокерські послуги на території України.
До недавнього часу, діяльність нашої компанії у всіх регіонах України забезпечували 4 філії в Дніпрі, Харкові, Запоріжжі та Києві, а так само філія в Бєлгороді (РФ) і склад в Хелмі (PL).
Для надання більш повного спектру послуг існуючим та потенційним клієнтам південній частині України ми відкриваємо філія ДК Неоліт Логістикс в Одесі. Ідея відкриття нової філії саме в Одесі пов’язана з тим, що Одеська область є високорозвиненим промисловим регіоном і має вагомий внесок у розвиток української економіки, а також економіки південного економічного району. На території області діє близько чотирьох сотень підприємств, що представляють такі галузі промисловості як машинобудування, металургійне виробництво та обробка чорних металів, підприємства легкої, хімічної та нафтохімічної промисловості. Транспортний комплекс цього регіону представлений взаємодією всіх видів транспорту. На території області 5-ть діючих морських портів, судноремонтні заводи, розвинена мережа автомобільних і залізничних сполучень, а також аеродромні об’єкти гарантують комплексний підхід до питання доставки продукції. Після ретельного вивчення ринку було прийнято тверде рішення стати ще ближче до компаній південного регіону.
Слід зазначити, що основною цінністю нашої компанії є взаємини з нашими клієнтами. Саме тому, ми відкриваємо філії і стаємо ближчими до наших існуючим та потенційним клієнтам. Всі ті компанії які вже змогли, оцінили рівень нашого сервісу, також впевнилися в професіоналізмі та індивідуальному підході до справи кожного співробітника Неоліт Логістикс. Команда Одеської філії є частиною згуртованого колективу всієї компанії, а кожен окремий її учасник у високому ступені обізнаний з нормативної, технічної та керівної документацією, має досвід у сфері міжнародних і внутрішньоукраїнських перевезень будь-яким видом транспорту, а також знає і дотримується професійної етики та манеру поведінки. Педантичність і відповідальність у роботі з документацією, а також ввічливість і компетентність при спілкуванні з клієнтами – головні переваги нашого персоналу.
Власне, ми готові! Неоліт Логістикс відкриває філію в м Одеса. Безліч креативних ідей, далекоглядних планів, а також з розумом підібраний персонал допоможуть нам зробити бізнес наших клієнтів ще більш конкурентоспроможним, ринок вантажних перевезень більш насиченим. Контакти філії вказані на нашому сайті в розділі контакти: http://neolit.ua/contacts.
Якщо у вас виникатимуть питання, або потреба в здійсненні розрахунків вартості транспортування, ви можете сміливо звертатися до нас, ми будемо раді відповісти на всі ваші запити!

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.