Вересень 12, 2019

Плідно попрацювали, саме час активно відпочити

Група компаній Neolit ​​Logistics відсвяткувала своє 11-річчя рафтинг-туром. Уікенд neolitfamily провела в мальовничому місці нашої країни. Мигія знаходиться в Миколаївській області, славиться красивими пейзажами в околицях Південного Бугу і радонові озера.

Подорож почалася ще в п’ятницю ввечері. По прибуттю нас чекала захоплююча нічна переправа в табір, який знаходиться на острові. Треба було добре виспатися, адже попереду активні та насичені вихідні.

Ранок. Сніданок. Групи сформовані, спорядження підготовлено, інструктаж пройдено. Всі готові до першого сплаву! Подолання порогів далося не всім легко, адже для більшості цей сплав був першим в їх житті. Але, тим яскравіше виявилися враження хлопців! Крім рафтингу, бажаючі скупалися в радонових озері і стрибнули зі скелі висотою 7м. Після обіду в таборі хтось відпочивав, а найактивніші грали в волейбол і настільний теніс. Найбільш сміливі вирушили на змагання зі скелелазіння на час. Не кожен ризикнув, але ми пишаємося тими, хто зважився. Так тримати!

Увечері в таборі всіх чекав смачний вечерю і затишні посиденьки біля вогнища з піснями під гітару і танцями до ранку.

На наступний день – сплав вже по новому маршруту і підготовка до повернення додому.

Після таких екстремальних вихідних дорога додому виявилася дещо напружена. Але це ні в якому разі не зіпсувало тих нових вражень і яскравих емоцій, які залишаться в пам’яті неолітовцев надовго!

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.