Листопад 17, 2020

Перевезення роботів від ГК Neolit Logistics

Маршрут перевезення:
Болгарія Польща Київ Дніпро

Використання роботів в сучасному світі звична справа, адже роботи всюди: з їх допомогою ми стираємо і гладимо одяг, зберігаємо їжу свіжої і прибираємо в хаті. Існує легенда, що перші роботи прибутку на Землю мільйони років тому з інших світів. Вони були фантастичними велетнями-мандрівниками, які переміщувалися у Всесвіті і оберігали планети від космічних стихій.

Зараз ми можемо тільки уявляти, якими суперздатностями володіли роботи тих часів. Все залишилося в далекому незвіданому минулому. Адже про могутність цих космічних героїв ми знаємо тільки з відеоігор, кіно і мультфільмів. Ми вже практично перестали вірити в те, що ці гіганти коли-небудь існували.

А як би хотілося зануритися в той фантастичний світ роботів, відчути їх міць і суперсилу, відчути на собі всю велич супергероїв з минулого ….

Тепер у Вас є унікальна можливість познайомитися з самими неймовірним космічними істотами в робопарке “Повстання роботів”. Організатори виставки вирішили нагадати людям з чого все починалося. Для цього Вінницькою філією групи компаній “Neolit” було організовано перевезення дивовижних космічних велетнів з Болгарії (м Варна) і Польщі (м.Варшава) до Києва.

Менеджери Вінницької філії подбали про те, щоб 6-метрові залізні “красені-супергерої” були доставлені вчасно, в цілості й схоронності.

Ми організували для них максимально комфортне і приємна подорож з Європи в Україну. Зокрема, нашими 20-тонними машинами було доставлено 2 одиниці 6-метрових і 12 одиниць 3-метрових роботів, а також 2-метрові робокостюми в кількості 3 штук.

Шлях проходження і графік пересування космічних істот по Землі строго контролювався менеджерами Вінницької філії, щоб Ви могли швидше насолодитися спогляданням інопланетних істот в нашому світі.

Раніше роботи переміщалися між світами, зараз же компанія Neolit ​​Logistics допомогла космічним істотам переміститися зі столиці в м Дніпро в парк Лазаря Глоби.

Тепер і ви, і ваші дітки можуть зануритися в світ переможних роботів і навіть взяти участь у цьому космічному бою.

Дайте собі можливість ще хоч один раз побувати в казковому світі залізних героїв в робопарке “Повстання роботів”.

Звертайтеся в компанію Неоліт! Ми перевеземо все і навіть те, у що ви вже перестали вірити!

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.