Вересень 23, 2019

Кращі оратори у сфері логістики

Згадайте свої відчуття, коли в школі чули фразу “До дошки йде ..” і багатозначна пауза вчителя. А коли виходили на захист диплома в універі? Або презентували послуги своєї компанії новому мега-перспективному клієнту.

Співробітники центрального офісу Neolit ​​Logistics вирішили раз і назавжди забути про страх мовлення на публіку. Два дня під керівництвом кращого оратора України Дмитра Бузовського ми боролися зі своїми фобіями. Навчання ораторськый майстерності проходило в цікавій ігровій формі. Ніякої теорії і максимум вправ. Якщо у вас виникло питання “Як за два дні можна стати супер-оратором?”, То відразу варто зазначити, що це тільки початок, це база, якою повинні володіти всі без винятку.

Дальше – більше! Після проходження інтенсиву учасники отримують завдання і продовжують практикувати набуті навички. А самі цілеспрямовані зможуть пройти наступні рівні навчання у Дмитра.

Особливо корисним цей курс став для менеджерів всіх рівнів ієрархії компанії. Адже успіх кожного залежить від уміння знайти індивідуальний підхід до співрозмовника, привернути до себе потенційного Клієнта, розв’язати конфлікт з партнером.

Бажаємо всім не боятися боротися зі своїми страхами і досягати все нових і нових цілей!

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.