Серпень 29, 2018

Транспортування комплектуючих для ремонту доріг

Складно знайти автомобіліста, яка не проклинав би наші дороги, обзиваючи їх «напрямками». Тріщини, ями і зрушення зустрічаються практично на кожному кілометрі, а на окремих ділянках стан асфальту таке, що проїхати неможливо. Більшість автомобільних доріг територіального та навіть державного значення стали абсолютно неприйнятними для їзди. У 2018 році на замовлення Служби автодоріг в Донецькій області тривав капітальний ремонт ділянки автодороги міжнародного значення М-03 Київ – Харків – Довжанський і ділянки автодороги територіального значення Т-05-25 Михайлівка – Селидове – Курахово. Саме в цих проектах Неоліт Логістикс і взяла активну участь =)

За час ремонту доріг з кінця травня по поточний момент нашою компанією було перевезено понад 2200 тонн комплектуючої продукції. В основному це були залізобетонні збірні блоки водовідвідних споруд, які використовуються для відведення зайвої вологи, яка здатна стати причиною бруду і аварійних ситуацій. Основне завдання, яке було поставлене – це коректність навантаження і транспортування, так як це є максимально важливою умовою для збереження придатності блоків. А також оперативність поставок, щоб ремонтні роботи проходили своєчасно. Природно, Неоліт Логістикс з цими завданнями успішно впорався =)

Сподіваємося, що такі роботи будуть продовжуватися надалі, а статистика The World Economic Forum зміниться, і українські дороги увійдуть до десятки кращих доріг в світі !!!

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.