Серпень 7, 2019

Співробітники Neolit Logistics підкорили Ельбрус

“Щороку, в серпні, ми з друзями ходимо в гори”. Саме так в нашому випадку можна перефразувати відому цитату з усіма улюбленого фільму.

У минулому році наші хлопці вже підкорили такий складний Монблан, а в 2017 – величний Казбек. 2019 рік не став винятком. Кілька днів тому співробітники Neolit ​​Logistics піднялися на Ельбрус. 02.08.2019 неолітовці розгорнули фірмовий прапор на висоті 5 642 м. Цього разу teambuilding тривав всього кілька днів (якщо не брати до уваги дорогу), через погодні умови штурмували гору експрес-методом, практично без акліматизації!

У понеділок група почала сходження. Перевал Офіцерів, 3 800 м. Тут наших хлопців наздогнала негода. Дощ, гроза. Цитуючи учасників події, “це було зловісно красиво”. За словами хлопців (а їм вже є з чим порівнювати), підкорення Ельбрусу виявилося набагато складніше, ніж того очікували. Сходження з базового табору на 4 100 м до вершини 5 642 м зайняло близько 8ми годин. Той самий довгоочікуваний момент! Ельбрус підкорено, традиційне фото з неолітовскім прапором на вершині зроблено! Спуск зайняв менше 6ти годин. І ось хлопці вже планують сходження-2020.

Щиро вітаємо наших колег з підкоренням чергової вершини! Пишаємося вами і бажаємо не зупинятися на досягнутому !!!

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.