Вересень 16, 2015

Критерії вибору Логістична компанія

Вибір надійної компанії-перевізника сьогодні стоїть дуже гостро. На українському ринку постійно з’являються нові фірми, в той же час багато перевірені логісти з урахуванням нестабільної економічної ситуації були змушені піти в тінь або значно підвищити ціни на послуги. Тому знайти компанію, яка доставить вантаж в цілості й схоронності, буде дотримуватися термінів і дасть конкурентну ціну на послуги, досить складно.

У питаннях вибору, крім вартості, потрібно керуватися декількома факторами:

  • Досвід на ринку і репутація;
  • Спектр надання послуг;
  • Автопарк;
  • Унікальні пропозиції.
  • Якщо з вищепереліченим у компанії все гаразд, можна сміливо замовляти вантажоперевезення.

Співпраця з Неоліт Логістикс

Неоліт Логістикс працює на українському ринку більше дев’яти років. Термін достатній, щоб отримати масштабний досвід для здійснення вантажоперевезень на високому рівні. З Неоліт Логістикс співпрацюють як приватні особи, так і представники малого, великого та середнього бізнесу. Їх послугами користуються Shabo, Biosphere, D.Tek ​​і безліч інших виробничих підприємств. Репутація перевізника довгі роки залишається бездоганною.

Одна з основних сфер діяльності Неоліт Логістикс – перевезення вантажів по Україні. У цих цілях підприємство містить значний парк особистої і орендованій техніки. У нього входять:

  • тягачі,
  • тентовані вантажівки,
  • трали,
  • рефрижератори,
  • самоскиди,
  • автоцистерни,
  • контейнеровози,
  • відкриті майданчики,
  • залізничні вагони різного призначення.

Одиниці рухомого складу мають вантажопідйомність від 2.2 до 120 тонн.

Всі автомобілі Неоліт Логістикс стандартизовані по TIR Carnet. 12 вантажівок працюють з сертифікатом EKMT, що значно полегшує міжнародні перевезення вантажів і робить їх ціну доступною. Підприємство здійснює вантажоперевезення по напрямках: Європа, СНД, Схід, Країни Балтії.

Серед послуг групи компаній фігурують автомобільні, залізничні, авіаперевезення стандартних, збірних, сипучих, наливних, негабаритних, небезпечних вантажів. Усі відправлення страхуються на заявлену вартість, що виключає можливість втрати чи псування вантажу без гідного і своєчасного відшкодування збитку. Неоліт Логістикс позиціонує себе як надійний міжнародний перевізник, тому надає митно-брокерські послуги. Проходження митниці з ними завжди дається легко.

У власності Неоліт Логістикс знаходяться великі складські приміщення в Дніпрі, укладені контракти зі складами в інших містах України. Також є доступ до консолідаційним складам в Берліні, Хелмі та Бєлгороді. Якщо клієнтові потрібні послуги зберігання, вантаж буде перебувати на безпечній території і у відповідних умовах.

Розробка маршруту здійснюється силами фахівців ГК. Він опрацьовується в залежності від обсягу, типу відправлення, стану дорожнього покриття, пори року та інших важливих факторів. Всі аспекти, включаючи терміни доставки, узгоджуються із замовником. Це дозволяє оптимізувати витрати на паливо та амортизацію, що позитивно позначається на ціновій політиці перевізника.

Крім того, менеджери Неоліт Логістикс повністю супроводжують вантаж від моменту підписання договору до розвантаження в пункті прибуття. Завдяки такому підходу мінімізуються ризики по шляху проходження, і здійснюється контроль в моментах вантажно-розвантажувальних робіт. Клієнти високо цінують подібні зусилля.

Якщо ви шукаєте надійного перевізника, обов’язково варто ознайомитися з пропозиціями та умовами співпраці Неоліт Логістикс.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.