Листопад 17, 2015

Вантажоперевезення в одну сторону як найбільш вигідна для замовника послуга

У вартість класичної послуги з перевезення вантажу природно входить зворотна транспортування порожньої машини. Якщо обсяг відправлення достатній для повного завантаження, то це вигідно замовнику, але що ж робити, коли вам потрібно перевезти невелику кількість вантажу? Найбільш доцільно – скористатися послугою вантажоперевезення в одну сторону (попутна транспортування).
Сенс тут простий. Припустимо, вам потрібно доставити замовнику дрібну партію товару вагою 360 кг. Наймати для транспортування навіть однотоннік в цьому випадку безглуздо, тому влетить у копієчку. Але можна запитати в транспортній компанії вантажоперевезення в одну сторону. Тоді ви заплатите тільки за пройдений вантажем шлях. Витрати скорочуються максимум на 80% залежно від напрямку, ваги, типу і термінів. Ваш товар просто буде догружен в транспорт, наступний по попутному маршрутом.

Вигода від вантажоперевезення в одну сторону

Цікаво, що дана послуга однаковою мірою вигідна як замовнику, так і перевізнику. Найчастіше представники малого та середнього бізнесу користуються нею із задоволенням. Вантажоперевезення в одну сторону дозволяють клієнту скоротити витрати на логістику, що вкрай важливо особливо для початківців бізнесменів. Отже, зменшується і вартість товару, що дає конкурентну перевагу. При цьому не страждає якість, адже ставлення до вантажу залишається таким же дбайливим, терміни дотримуються, а операція здійснюється абсолютно легально.
Перевізник теж нічого не втрачає. Він просто використовує вільне місце у вантажному відсіку транспорту, щоб виконати кілька замовлень в рамках одного маршруту. Єдина незручність, з яким може зіткнутися клієнт – невелике збільшення термінів доставки. Але це правило найчастіше працює тільки з дрібними компаніями, які не завжди завантажені замовленнями.
Вантажоперевезення в одну сторону здійснюються як по Україні, так і за міжнародними напрямками. У випадку з закордонної доставкою, для замовника відкривається ще більше плюсів. Транспортні компанії зазвичай самостійно займаються оформленням супровідних документів і надають митно-брокерські послуги. Це позбавляє вас від бюрократичної головного болю, настільки знайомою кожному українському бізнесменові.

Як замовити послугу

Щоб замовити вантажоперевезення в одну сторону в Неоліт Логістикс, зв’яжіться з нашими фахівцями будь-яким із зручних способів, показаних в розділі «Контакти». Вкажіть тип, обсяг, вага й адресу доставки вантажу, після чого вони зможуть розрахувати вартість і терміни для вашого випадку.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.