Листопад 20, 2019

Доставка обладнання на виставку до Німеччини

Маршрут перевезення:
Нюрнберг Харків

У листопаді Харківська філія Групи компаній «Neolit ​​Logistics» організувала і успішно здійснила доставку виставкового обладнання на виставку в Нюрнберг і назад в Україну.

Для нашого Клієнта UBC Group, як і для будь-якого учасника виставки, дуже важливо доставити вантаж в цілості й схоронності, а також своєчасно прибути в місце призначення. Адже BrauBeviale – це захід, якого чекають цілий рік всі виробники Європи.

Для транспортування була задіяна зчіпка 120 м куб, а також два 20-тонника. Виставкове обладнання включало холодильники для напоїв та стенди для виставкового павільйону.

Транспортування і супровід вантажів на міжнародні виставки – це трудомісткий і складний з точки зору митного оформлення і, безпосередньо транспортування, процес. У цьому випадку оформляється тимчасове ввезення вантажу в певну країну. Весь період виставки, а це, як правило, кілька днів, транспорт і водії очікують закінчення заходу, щоб доставити виставкове обладнання назад.

Що стосується організаційних моментів, тут також є нюанси, які потребують уваги. Авто з виставковим обладнанням повинно в’їхати на територію заходу в чітко встановлений час. По закінченню виставки точно так же в зазначений час – в’їхати для навантаження обладнання та покинути територію. Запізнення навіть на 10-15 хвилин матиме наслідком те, що водій, пропустивши свою чергу, зобов’язаний очікувати, поки все вчасно прибули авто поїдуть. Очевидно, що Клієнт ризикує не встигнути обладнати свою виставкову зону до початку заходу.

Але група компаній «Neolit ​​Logistics», маючи величезний досвід, врахувала всі тонкощі доставки виставкового обладнання на міжнародні виставки, виконала проект на найвищому рівні і в термін, обумовлений Клієнтом.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.