Жовтень 25, 2022

WIM – комлекси в Україні

Ще декілька років тому WIM комлекси на українських дорогах були чимось новим та незрозумілим, але вже зараз для кожного перевізника потрібно детально ознайомитися з можливими штрафами та порушеннями. 
За жовтень 2022 року з боку “Укртрансбезпеки” було автоматично висунуто більше 20 штрафів для українських перевізників, які намагалися оскаржити їх у суді, але справи були програні, тому виявилась необхідність сплачування штрафів у загальній кількості близько 350 тис грн. На Житомирщині водій вантажівки при проходженні вагового контролю намагався закрити реєстраційний номер, але незважаючи на автоматичність системи, при відсутності номера інспетори “Укртрансбезпеки” та Національна поліція швидко піймала порушника та виписала штраф на 51 тис грн.
Тому хочемо зауважити усім перевізникам та логістичним компаніям суворо дотримуватися правил  габаритно-вагових норм та не намагатися їх порушувати.
В свою чергу компанія “Неоліт Логістікс” активно слідкує за оновленнями правил інспекції для запобігання таких випадків.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.