Липень 17, 2018

Участь Неоліт Логістикс у вирішенні проблеми нестачі хлору в Україні

15 червня 2018 року підприємство стратегічної важливості «Дніпроазот» зупинило свою роботу на невизначений термін. Після зупинки “Дніпроазоту” водоканали в усій Україні перестали отримувати від підприємства хлор для очищення води. У деяких з них ситуація критична. Наприклад, в районах Запорізької області запасу хлору майже не залишилося, тому там вже зменшили тиск води в кранах. При цьому, тільки в Івано-Франківську, Львівській і Житомирській областях водоканали мають власні установки з вироблення речовин для очищення води.

Дана проблема поширилася по всіх регіонах України і максимально торкнулася як жителів країни, так і ряд підприємств з виробництва напоїв.

Зацікавлені сторони і уряд знайшов рішення проблеми з відсутністю хлору в Україні за рахунок імпорту з ряду країн.

Неоліт Логістикс взялася за таку складну і небезпечну перевезення.

Ряд зацікавлених компаній спільно з Неоліт Логістикс завозять румунський хлор в Україні. Перша машина з хлором вже в країні, друга прямує з порожніми контейнерами в Румунію і протягом декількох днів доставить хлор.

Зріджений хлор перевозять в спеціально обладнаних автомобілях з горизонтальною укладанням з фіксацією. Кузов автомобіля обладнаний кріпленнями і вміщує в себе 13 контейнерів для перевезення хлору, які мають індивідуальний номер і внесені до реєстру. Перевезення зрідженого хлору вимагає від перевізника особливо дбайливого ставлення, адже щонайменше недотримання норм безпеки може спровокувати непоправної шкоди всьому живому в радіусі 1000 метрів. Доставка будь-якої кількості хлору вважається як перевезення вантажу підвищеної небезпеки.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.