Листопад 21, 2022

Що таке і як працює Ларді-Транс

Вантажні перевезення автотранспортом є досить складним процесом, на успішність якого впливає чимало чинників. Якщо один з них дасть збій, то в кращому випадку відбудеться доставка вантажу з непередбаченою затримкою, гіршим результатом стане пошкодження і навіть втрата вантажу, що перевозиться. Уникнути таких проблем допоможе звернення до послуг професіоналів. Вже понад 23 роки бізнесу допомагає платформа Ларді Транс, вантажоперевезення по Україні, країнам ближнього та далекого зарубіжжя для якої є одним з основних напрямків діяльності.

Грамотно продумана онлайн платформа для розміщення замовлень на вантажі та транспорт, представництва у 14 країнах Західної Європи, Скандинавії, Закавказзя та Середньої Азії – ці фактори суттєво полегшують зустріч перевізників та клієнтів. Досвідчена команда фахівців та налагоджені контакти з митницею, погоджувальними службами, логістичними та транспортними компаніями – все це дозволяє здійснювати за допомогою Ларді перевезення вантажів різного обсягу, маси, габаритних розмірів та фізичного стану (у твердому та рідкому вигляді, у замороженому стані тощо).

Міжнародні перевезення

Вивезення продукції за кордон та ввезення товарів з-за кордону, а також вантажоперевезення між іншими країнами за межами України – це не просто торгові чи ділові відносини між партнерами, а дуже непростий процес. Адже він передбачає не тільки вибір відповідного транспортного засобу і правильне навантаження продукції, що перевозиться.

Щоб міжнародні вантажоперевезення здійснювалися без будь-яких обмежень та тимчасових затримок, потрібно оформити чимало дозвільних та супровідних документів, заповнити митні декларації, продумати весь логістичний ланцюжок. Всі ці турботи користувачів інформаційної платформи Lardi Trans вантажоперевезення бере на себе транспортна компанія Neolit ​​Logistics. Кваліфіковані співробітники не лише успішно допоможуть вирішити перераховані вище завдання, а й суттєво заощадять гроші та час своїх клієнтів.

Замовникам послуг надаються оптимальні варіанти транспортного засобу для перевезення конкретної партії товару чи продукції. Буде складено такий маршрут руху, при якому доставка вантажу обійдеться не лише дешевше, а й у найкоротші терміни. На сайті Ларді вантажоперевезення можна приблизно дізнатися скільки коштує послуга доставки вантажу певної маси та обсягу в потрібному напрямку та приблизному кілометражі. А після переговорів із співробітниками Неоліт Логістікс ви отримаєте точні розрахунки.

Слід знати, що у переважній більшості випадків міжнародні вантажоперевезення здійснюються у кілька основних етапів:

  • Насамперед робиться заявка на доставку вантажу до транспортної або логістичної компанії. Найкраще місце для цього – сайт Ларді вантажоперевезення. У пропонованій формі замовлення необхідно заповнити такі поля – місце завантаження та адреса вивантаження, вага та обсяг вантажу, його короткий опис. Обов’язково зазначаються контактні дані замовника.
  • В узгоджену дату до місця завантаження подається транспорт, водію або експедитору передається пакет документів на вантаж.
  • При перетині кордону на митниці країни-експортера необхідно розмитнити вантаж, для чого потрібно мати інвойс, транспортну накладну відповідної форми, сертифікат на товар (продукцію), за необхідності інші документи, а також квитанцію про сплату державного мита та митного збору. Представник компанії оформляє на весь вантаж митну декларацію.
  • Наступний крок – співробітник митниці перевіряє вантаж та документи. Якщо немає зауважень, надає дозвіл на вивіз.
  • Далі товар, продукція або виріб упаковується для транспортування та надсилається одержувачу.
  • Прибувши на місце вивантаження, одержувач забирає вантаж та пакет супровідних документів.

Замовник має можливість в режимі он-лайн відстежувати переміщення транспортного засобу з вантажем протягом усього маршруту. За бажанням продукція, що перевозиться, може бути додатково застрахована, а сам транспортний засіб забезпечений машиною супроводу.

Особливості роботи онлайн-платформи Lardi Trans

В даний час спеціалізований сайт вантажоперевезення Ларді Транс є багатофункціональною онлайн-платформою, на якій розміщена не тільки дошка оголошень із заявками на вантажі та автомобільний транспорт, а й низка корисних послуг, що мають безпосереднє відношення до автомобільних перевезень. Привабливість даного інтернет-ресурсу полягає в тому, що розмістити заявку на перевезення вантажу або потребу в транспортному засобі можна абсолютно безкоштовно. При цьому ваше оголошення буде доступне всім зацікавленим особам.

Актуальну та детальнішу інформацію про вантажі по регіонах та країнах, а також замовників, які цікавляться вільним автотранспортом, можна отримати лише на платній основі. Для цього потрібна реєстрація на сайті вантажоперевезення Ларді Транс. За діяльністю пропонуються такі варіанти – перевізник, вантажоодержувач та експедитор. Зареєструватися можуть як транспортні компанії та інші форми юридичних осіб, так і індивідуальні підприємці та приватні особи.

Після проходження процесу реєстрації зареєстрована особа отримує особистий кабінет, у якому є не лише контактна інформація та подані на дошку оголошень заявки. У ньому також відображається актуальна інформація про вантаж або автотранспорт, який бере участь у фактичному вантажоперевезенні. Є також архів виконаних замовлень. Як показує багаторічний досвід, зареєстровані користувачі онлайн-платформи Lardi Trans вантажоперевезення не тільки швидко знаходять вантаж або автотранспорт, які необхідні на потрібному напрямку, але й отримують вигідніші пропозиції від замовників. Часто такі разові замовлення стають основою для взаємовигідного співробітництва на постійній основі.

Додаткові послуги

Як уже згадувалося вище, багатофункціональність сайту Ларді Транс полягає не тільки в розміщенні оголошень про вантажі, що вимагають автотранспорту для їх транспортування Україною та за її межі. Не обмежується сервіс також розміщенням заявок від автовласників, які шукають вигідний вантаж для перевезення. На сторінках онлайн-платформи Ларді особи, які прямо або опосередковано займаються вантажоперевезеннями, можуть знайти наступні цікаві розділи:

  • TrucksNearMe – унікальна можливість знайти на карті вантажний автотранспорт, який готовий до завантаження в режимі реального часу.
  • Автомаркет – продаж тягачів, напівпричепів, вантажних авто, спеціальної та сільськогосподарської техніки, автопокришок, інструментів та аксесуарів для автомобілів. Пропозиції від компаній, дилерів та приватних осіб.
  • SmartGPS – можливість відстежувати в режимі реального часу вантажі або автотранспорт, що перебуває у дорозі.

Секрет популярності Lardi Trans вантажоперевезення

Інтернет-платформа Ларді вантажоперевезення приваблює зручною пошуковою системою вантажів та автотранспорту, доступністю для початківців, які починають працювати в галузі вантажоперевезень на території України та за її межами. Відкривши на сайті особистий кабінет та отримавши за невелику плату актуальні дані від замовників (автовласників, вантажоодержувачів та експедиторів), можна досить швидко знайти вигідне замовлення.

Як нашу компанію представлено на майданчику Lardi-trans?

Компанія Неоліт Логістікс успішно була зареєстрована у сервісі ларді транс 26 січня 2009 року. Буквально за кілька років компанія посіла ТОП рейтинг серед інших компаній України. За 10 років існування компанії Неоліт на порталі ларді транс отримано понад 2052 відгуки про успішно завершені угоди. 100% відгуків позитивні.

Отзывы lardi trans Ларди транс

Також можна відзначити те, що компанія Neolit стала партнером з вантажоперевезень в інших компаній 961 раз. Якщо ви співпрацювали з нами, то обов’язково станете нашим постійним клієнтом, адже тільки у нас є найкраща логістика серед усіх компаній у країнах СНД.

партнер компании Lardi trans

Як вище згадувалося, наша компанія входить до ТОП рейтингу і є VIP клієнтом даного майданчика, ви можете це побачити на головній сторінці з позначкою VIP клієнти lardi – trans

Топ рейтинг компаний lardi trans
VIP клиент площадки Ларди транс

Ви досі сумніваєтеся та думаєте якого підрядника вибрати для вантажоперевезень міжнародних та всередині країни, авіаперевезень та контейнерних? Вище представлена інформація дасть вам чітке розуміння, що працювати з найкращою з найкращих компаній NEOLIT – запорука неодмінного успіху!

Як замовити вантажоперевезення у компанії NEOLIT?

Для того щоб скористатися нашими послугами безпосередньо не переходячи на сторонні ресурси, ви можете заповнити будь-яку форму на сайті або наш менеджер протягом декількох хвилин з вами зв’яжеться і обробить вашу заявку, або зателефонувати за номером 0 (800) 21 00 23

Як про нас відгукуються на величезному порталі Lardi Trans?

Всі відгуки ви можете знайти та перевірити на сторінці компанії на сервісі Lardi.

Отзывы о компании на портале LARDI

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.