Серпень 13, 2015

Вантажоперевезення в Кривому Розі для дрібних і великих підприємств

Правильна логістика – один з основних факторів, необхідних для успішної діяльності підприємства. Незалежно від виду бізнесу та форми власності, фірма не може нормально працювати без поставленої транспортної схеми. Але в сучасних реаліях наявність власного автопарку викликає більше проблем, ніж позитивних моментів. Тому для вантажоперевезення в Кривому Розі краще користуватися послугами професійних логістичних компаній.

Чому не вигідний власний автопарк?

Спочатку будь-якому власникові малого чи середнього бізнесу може здатися невигідним рішення використовувати орендований транспорт. Однак якщо порахувати вартість покупки, обслуговування, ПММ, ремонту і додати постійну зарплату водія, то в рамках реального бізнес-плану, витрати не порівняти з цінами на послуги логістики. Вантажоперевезення в Кривий Ріг силами орендованого транспорту також вигідні з наступних причин:

1.Форс-мажорні і нештатні ситуації стають не вашими проблемами
2.Даже якщо транспорт зламався, вантаж все одно будуть доставлений до місця призначення
3.Благодаря великим автопарку, ви можете вибрати машину для будь-яких цілей
4.Меньше проблем з оформленням дозвільної документації
5.Вам не потрібно займатися плануванням маршруту

Переваги роботи з великими компаніями

Ринок вантажоперевезення в Кривому Розі переважно наповнений приватними підприємцями, які здійснюють перевезення за допомогою власного транспорту. Знайти потрібне транспортний засіб і укласти офіційний договір у зв’язку з цим не завжди представляється можливим. Для кінцевого споживача послуг логістики, звичайно ж, вигідніше мати справу з великими компаніями. Плюси тут очевидні. Наприклад, Неоліт Логістикс завжди надасть потрібний пакет документів. Вам не доведеться хвилюватися з приводу легальності перевезення вантажу.
Рухомий склад підприємства нараховує більше 500 одиниць власної та орендованої техніки різних типів. Ми в змозі перевозити стандартні, небезпечні, негабаритні, сипучі, наливні вантажі. Фахівці компанії самостійно розробляють маршрути прямування, що допомагає оптимізувати час доставки і витрати.
Довіряючи професіоналам і працюючи з великими компаніями, ви виграєте як у ціні, так і в якості наданих послуг. Якщо вас цікавлять вантажоперевезення в Кривому Розі, телефонуйте за вказаними на сайті телефонами.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.