Липень 19, 2022

Вантажоперевезення виробничих потужностей

Сьогодні, як ніколи раніше, перед багатьма підприємствами, організаціями, компаніями і навіть приватними підприємцями постає питання зміни свого місця розташування. Пов’язано це з окупацією низки територій України та неможливістю продовжувати діяльність.

Особливо актуальною така проблема для тих, у кого бізнес пов’язаний з випуском будь-якої продукції або наданням послуг із застосуванням промислового обладнання. Адже через те, що виробничі потужності розташовані в районах окупації, у населених пунктах, розташованих у зоні проведення військових дій чи сірій зоні, забезпечити безперервний робочий процес, безпеку персоналу та співробітників, постачання сировини та збут готової продукції вони не можуть.

Єдиний вихід із такої ситуації – це переїзд підприємства разом із обладнанням у безпечніші області України. Деяким фірмам або приватним підприємцям для переїзду достатньою буде вантажопідйомність 1,5-3,5-тонного вантажного мікроавтобуса. Але більшим компаніям, підприємствам, чия діяльність передбачає роботу технологічних ліній, складного верстатного обладнання, багатоетапних процесів переробки сировини та обробки заготовок, буде потрібна допомога спеціалізованої транспортної компанії.

Кому буде цікава послуга транспортної компанії?

Найчастіше до послуг професійного перевізника вдаються юридичні особи, які працюють у наступних галузях промисловості:

  • Харчова. Переробка продукції сільського господарства, виготовлення консервації та напівфабрикатів, виробництво продуктів харчування та напоїв.
  • Текстильна. Виготовлення тканин, текстилю та швейних виробів.
  • Металургійна. Металообробка та машинобудування.
  • Фармацевтична.
  • Будівельна. Виробництво будівельних конструкцій та матеріалів.

Необхідно знати, що перевезення устаткування під час переїздів підприємств має власну специфіку. Як показує практика, промислове обладнання часто відрізняється нестандартними розмірами, великою масою і об’ємом. В деяких випадках усі ці три параметри властиві якій-небудь технологічній лінії або виконаній за персональним проектом установці. При цьому подібне обладнання відрізняється високою вартістю та наявністю особливих вимог щодо вантажно-розвантажувальних робіт та транспортування.

Послуги професійного вантажоперевізника

Якщо ви плануєте організувати переїзд підприємства Україною або доставити виробничі потужності в одну з країн Європи, група компаній «Неоліт Логістикс» виконає цю роботу оперативно та на високому професійному рівні. Також здійснюємо вантажоперевезення з Євросоюзу до України. Працюючи на ринку вантажоперевезень більше 13 років, ми маємо успішний досвід по доставці вантажів різного призначення. При цьому, як в Україні, так і за її межами команда «Неоліт Логістикс» повністю дотримується законодавчо-правових норм та правил, що діють у країні, дорогами якої виконується транспортування вантажу. Також виконуються вимоги заводу-виробника устаткування, що перевозиться.

Компанія “Neolit ​​Logistics” пропонує своїм клієнтам найбільш оптимальні логістичні рішення, варіанти економічних та швидких маршрутів, прозоре обґрунтування тарифів, своєчасну доставку, страхування вантажу.

Чому бізнес обирає “Neolit ​​Logistics”?

Наша компанія вже понад 13 років працює на ринку вантажних перевезень, у тому числі й міжнародних. За цей час ми заслужили репутацію надійного перевізника, здатного вирішити найскладніші завдання щодо доставки вантажу як по Україні, так і за її межами. Тому, якщо вам потрібне перевезення обладнання під час переїздів підприємств, компанія «Неоліт Логістикс» впорається з поставленим завданням оперативно та за помірними, конкурентними тарифами. Найбільш розумним варіантом для замовника буде замовлення послуги перевезення виробничих потужностей підприємства «під ключ». У цьому випадку наша команда фахівців бере на себе таке:

  • Підготовка пакету документів, необхідних для перевезення промислових потужностей.
  • Організує завантаження та вивантаження вантажу.
  • Здійснює вибір автотранспорту. Якщо необхідно везти негабаритний або важкий вантаж, замовляються спеціальні трали та тягачі.
  • Організує супровід вантажу.
  • У разі, коли обладнання підприємства вивозиться кількома машинами, формується колона та забезпечується супровід.
  • Якщо перевезення здійснюється в іншу країну або з іншої країни, робимо необхідні погодження та дозволи. Займаємось митним оформленням.
  • Перевезений вантаж обов’язково страхується.

Кожен етап логістичного ланцюжка знаходиться під контролем команди професіоналів “Neolit ​​Logistics” – менеджерів компанії, юристів, співробітників складського терміналу. Завдяки злагодженій командній роботі переїзд підприємства здійснюється у повній відповідності до узгодженого договору графіка.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.