Квітень 18, 2018

Квітневий навчальний інтенсив

14-15 квітня в Бізнес-школі транспорту і логістики відбувся черговий тренінг з питань організації автомобільних перевезень вантажів у внутрішньому та міжнародному сполученні.

Серед 17 учасників тренінгу були як студенти старших курсів транспортного університету, так і 4 починаючі логісти з Київської, Дніпровської та Одеської філій Неоліт Логістикс.
Тренінг проводився за участювикладачів-практиків ДІЇТУ Дороша Андрія та Демченка Євгенія, а також співробітників Неоліт Логістикс – комерційного директора Сергія Левченко та юриста Наталії Дзюби.
Окрім питань організації автоперевезень особливу увагу було приділено транспортному страхуванню, про особливості якого розповів заступник начальника відділу по роботі з VIP-клієнтами страхової компанії «Арсенал» Людмила Марченко.
Найбільш успішні слухачі курсу отримали можливість пройти навчання в Неоліт Логістикс і закріпити отримані знання на практиці у філіях компанії.
Найближчим часом в Бізнес-школі планується запуск нових курсів з питань організації перевезень вантажів залізничним, морським та авіаційним транспортом. Крім того, будуть здійснюватися курси підвищення кваліфікації для персоналу транспортно-логістичних компаній.
Підпишіться на наші сторінки, щоб першими дізнатися дати майбутніх курсів!

Слідкуйте за новинами в Instagram:

Та на Facebook:

  • https://www.facebook.com/bstlua/
  • https://www.facebook.com/llcneolit/

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.