Грудень 3, 2015

Конкурс краси серед вантажівок 2016

У престижному європейському конкурсі – Міжнародний автомобіль року 2016 (International Truck of the Year) беруть участь нові вантажні автомобілі, які були випущені у виробництво в перебігу попереднього року і які внесли істотний внесок в область інновацій та технічно-актуальних модернізацій, а також підвищення безпеки, якості руху, зручності управління, економного витрати палива, мінімалізації шкідливих викидів у навколишнє середовище, екологічність.

  У 2015 році в конкурсі брали участь п’ять великих європейських виробників:

    Великотоннажні вантажівки DAF CF;
    Новий Турецький Ford Cargo Construction;
    Міський развозной автомобіль Iveco Eurocargo;
    Автомобілі Renault Trucks – серій С, K і D;
    Магістральний тягач Volvo FH.

   Історія конкурсу бере свій початок з 1977 року, за 38 років проведення переможцями ставали: Renault, Volvo, Iveco, Scania, MAN, DAF, але найбільшою кількістю перемог, може по праву пишатися компанія Mercedes-Benz, – яка здобувала перемогу в цьому конкурсі 8 разів.

    Журі конкурсу – це 22 професійних журналіста, провідних світових автомобільних видань. Критерії відбору дуже суворі, проводяться тест-драйви, аналізуються впроваджені нововведення порівнюються технічеческіе характеристики. Важливим чинником є ​​затребуваність автомобіля в даній сфері, а також присутність на ринках продажів, у країнах ЄС.

   Щорічно, переможцями конкурсу ставали великовагові автомобілі, але в цьому році престижну нагороду здобув Iveco New Eurocargo – автомобіль для міських перевезень.

Антоненко М.І. – 25.11.15

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.