Лютий 15, 2017

Інновації руху

Інновації – нашим клієнтам ми завжди готові надати нові можливості, допомогти їм розвинути їх бізнес удосконалюючи разом логістичні процеси.
Рух – компанія рухається, тільки вперед не зупиняючись на досягнутому. Ми постійно прогресуємо, вирішуючи все більш складні завдання роблячи бізнес наших клієнтів швидше.
Саме тому ми постійно пропонуємо нашим існуючим та постійним клієнтом нові продукти і рішення в області комунікацій.

Не всі приживається з першого разу, не всі ставати затребуване, щось вимагає доопрацювань і саме це робить можливим поява нових інноваційних рішень.

Одним з таких рішень є можливість наших клієнтів прямо на нашому сайті подивитися інформацію про перевезення, яка здійснюється нами за підписаною з вами заявці.

Для цього вам достатньо ввести на головній сторінці нашого сайту номер, який вказаний у вас в підписаній з нами заявці і в вікні, ви побачите всю необхідну інформацію про здійснювану перевезення вантажу, зокрема:
– Контактні дані вашого менеджера
– Маршрут перевезення (пункт завантаження і вивантаження)
– умови оплати
– Вантаж і його характеристики
– Дані по автомобілю, який здійснює дане перевезення
Так само саме тут ви можете відмовитися від розсилки смс повідомлень статусів вашої перевезення і подивитися повну статистику по всіх здійснених перевезень в тому числі і заборгованість по оплатах.

Коротка інформація наведена на схемі.
Але якщо у вас все ж залишилися питання – ви можете задати їх вашій персонального менеджера або подзвонить нам по телефону 0800210023

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.