Січень 27, 2016

Авіаперевезення вантажів

Авіаперевезення вантажів – це найефективніша і швидка доставка товарів на далекі відстані. Авіаперевезення дають можливість доставляти товар практично будь-яких габаритів і в максимально стислі терміни. Це найбільш перспективний, надійне і швидке рішення для доставки вантажів у міжнародному сполученні.

    З усіх видів транспортування, авіадоставка є однією з найдорожчих і це, мабуть, її єдиний недолік, який окупається великою кількістю таких переваг, як:

1. Швидкість доставки товару шляхом з’єднання шляхів і відсутністю наземних кордонів.
2. Швидка оборотність і частота авіарейсів. Авіа доставка вантажів має високу затребуваність у всьому світі, часті відправлення по різних рейсам дають можливість відправляти великі обсяги вантажів.
3. Висока збереженість авіа вантажів в дорозі. Постійне відеоспостереження та охорона – гарантія якості доставки і цілісності вантажу по всьому маршруту слідування.
4. Можливість доставки вантажу в найвіддаленіші місця.

  Розрізняють декілька видів авіаперевезень: міжнародні перевезення, чартерні перевезення, регулярні рейси і збірні вантажі. Для кожного виду авіаперевезення передбачені наступні правила:

– На ввезення товару, вивезення та транзит потрібно отримати попередній дозвіл;
– Габарити вантажу повинні забезпечувати вільні погрозити-розвантажувальні роботи;
– Розміри і вага не повинні перевищувати нормативи для конкурують перевезення;
– Вантаж не повинен надавати небезпеку для судна;
– Обов’язкова сплата всіх мит і податків;
– Митне оформлення при міжнародних рейсах.

  За даними IАТА (International Air Transport Association) – Міжнародна асоціація повітряного транспорту, на даний момент у сфері міжнародних авіаперевезень лідирують такі регіони як Північна Америка, Європа і Східна Азія. Стрімкими темпами розвиваються авіа перевезення у Східній Європі.

Антоненко М.І. – 27.01.16

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.