Квітень 24, 2019

Організація міжнародного перевезення військової техніки на виставку

Результатом проведеної бездоганної роботи фахівців компанії стало отримання Посвідчення Державної служби експортного контролю України (Держекспортконтроль) на право перетину вантажів військового призначення через кордон України на територію більш, ніж 50 країн світу. Посвідчення ДСЕК України дає право ГК НЕОЛІТ ЛОДЖИСТІКС надавати послуги з доставки і експедиції Ваших вантажів на міжнародних військових виставках. Останньою з таких виставок стала Lima2019, Малайзія.
     За результатами виграного тендера логістами компанії була організована авіадоставка вантажу, а також його експедирування на виставці і повернення в Україну. Виконання даних робіт проводилося протягом 3 місяців, відповідаючи регламенту роботи генерального експедитора виставки, а також з огляду на особливості місцевого законодавства.

 Логістичний супровід складався з шести етапів:

  •     митне оформлення вантажу в Україні в режимі експорт та тимчасове вивезення
  •     митне оформлення вантажу в країні проведення виставки в режимі імпорт та тимчасове ввезення
  •     доставка та експедирування на виставці
  •     митне оформлення тимчасово ввезеного вантажу на виставку
  •     повернення і митне оформлення в Україні тимчасово вивезеного вантажу
  •     доставка на склад отримувача

     Доставка вантажу в м. Куала-Лумпур була виконана вчасно, що дало можливість в робочому режимі пройти аеропортові та митні формальності, а також доставити вантаж на стенд безпосередньо виставкового майданчика без додаткових витрат. З огляду на географію перевезення була організована доставка та експедирування вантажу в двох аеропортах перевалки, де він постійно перебував під контролем експедитора. Замовник на кожному етапі був проінформований про поточне місцезнаходження експонатів. По закінченню виставки вантаж був повернений власнику вантажу в Україну в найкоротші можливі терміни.
     Специфіка даних поставок вимагає особливого контролю та злагодженої взаємодії між усіма учасниками на всіх її етапах, щоб уникнути будь-яких затримок і додаткових фінансових витрат. ГК НЕОЛІТ ЛОДЖИСТІКС гарантує повну відповідальність з експедирування експонатів, знявши зі своїх клієнтів будь-які турботи, пов’язані з цим.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.