Травень 8, 2019

Перевезення цінних і дорогих вантажів

Неодноразово ми говорили про те, наскільки важливо дотримуватись усіх правил безпеки вантажоперевезень, особливо щодо цінних та дорогих вантажів. Група компаній “Неоліт Лоджистікс” гарантує своїм Клієнтам безпечні перевезення найцінніших вантажів.

     Партнерами ГК «NEOLIT Logistics» являються такі виробники і дистриб’ютори насіння та засобів захисту рослин, як Торговий Дім «Насіння», Євраліс Семенс Україна, Седна-Агро та інші. Вартість вантажів,  які пропонуються  для перевезення, іноді сягає кількох десятків мільйонів гривень. Тому нашою компанією приймається ряд заходів для забезпечення збереження вантажу  під час транспортування, у тому числі охорона та супровід співробітниками Державної служби охорони або компанії «Венбест».

      Минулого місяця було здійснено перевезення особливого насіння, вартість 14 тонн якого становила 44 млн. грн. Воно використовується виключно для вирощування високоякісного посівного матеріалу. Це так званий «батько всього насіння». Саме таке  зберігається в спеціальному сховищі в Арктиці. Автомобіль, який здійснював перевезення, обладнаний системою GPS-контролю, що дозволяло відслідковувати його місцезнаходження. Крім того, було укладено угоду на супровід вантажу з ТОВ «ВЕНБЕСТ». Потрібно віддати належне співробітникам служби охорони. Не зважаючи на те, що умовами договору передбачено надання послуг на певний період часу, а процес завантаження і перевезення тривав значно довше, охорона і супровід здійснювалися  до закінчення вивантаження.  

   Такий підхід до організації перевезень підвищує авторитет компанії, отримує схвальні відгуки від партнерів та розширює горизонти співпраці з ними.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.