Квітень 24, 2020

Транспортування негабаритного вантажу в умовах пандемії COVID-19

Маршрут перевезення:
Бельгія Україна

Співробітники центрального офісу ГК «Неоліт Логистикс» в квітні 2020 року успішно організували міжнародну доставку негабаритного вантажу в умовах всесвітньої пандемії COVID-19 за маршрутом Бельгія – Україна.

При складанні карти перевезення фахівці компанії зіткнулися з проблемою відсутності кількості необхідних працівників на місці навантаження в зв’язку з карантином в країні відправлення. Завдяки професіоналізму працівників ГК «Неоліт Логистикс» і в синергії з замовником був розроблений план навантаження негабаритного вантажу, що дозволив здійснити навантажувальні роботи в умовах, що склалися. Сама перевезення пройшла в штатному режимі і, не дивлячись на часткові обмеження і закриття великої кількості пунктів пропуску через державний кордон України, була здійснена в найкоротші терміни. Негабаритний вантаж був доставлений в цілості й схоронності в пункт призначення кінцевого одержувача.

Фахівці компанії готові до викликів, які ставлять перед нами нинішні реалії вантажоперевезень в Європі, і раді будуть Вам допомогти в організації доставки вантажів будь-якої складності.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.