Червень 2, 2020

Чергове транспортування вантажу для ФК “Шахтар”

Маршрут перевезення:
Харків Київ

Раді повідомити, що транспортна компанія “Neolit Logistics” прийняла безпосередню участь в організації такого довгоочікуваного матчу між ФК “Шахтар” і ФК “Динамо-Київ”, який відбувся 31 травня на НСК “Олімпійський” в рамках 24 туру УПЛ.

Саме Вінницькою філією компанії “Неоліт Логістикс” було організовано перевезення інвентарю для спортивного матчу зі стадіону «Металіст», що у Харкові, до столичного НСК «Олімпійський», де Шахтар приймав Динамо.

Зокрема, для ФК “Шахтар” нами було здійснено перевезення:

  • сіток на ворота;
  • кутових прапорців;
  • рекламних  полотен Pari-Match, Sky-Up;
  • таблеронів Банку «Брок-бізнес»;
  • 3Д банерів Rexona, Nike.

Перевезення було здійснено тритонним цільнометом об’ємом 15 м3.

Завдяки злагодженій і професійній роботі команди Неоліт Логістикс, навіть в умовах «карантинного» матчу без глядачів для шахтарівців була створена атмосфера домашнього стадіону «гірників», а усе необхідне спортивне приладдя було доставлено своєчасно. Перевезення було організоване без ризиків пошкодження вантажу, під чітким контролем менеджерів Neolit Logistics.

До слова, саме ФК “Шахтар” забив три голи у ворота суперників і став переможцем у даному спортивному поєдинку! Ми щиро вітаємо наших клієнтів з перемогою і бажаємо ще більше спортивних здобутків! Дякуємо за довіру і співпрацю!

Команда Неоліт Логістикс завжди рада допомогти в організації перевезення будь-якої складності за будь-яких погодних і соціальних умов!

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.