Листопад 2, 2017

Перевезення заводу для Dyckerhoff Україна

У серпні 2017 року Київська Філія Неоліт Логістикс виграв тендер, оголошений Dyckerhoff Ukraine з перевезення обладнання цементного заводу Ельба 130 з околиць с. Сухий Лиман Овідіопольського району Одеської області до Києва.
До перевезення підлягали безпосередньо Ельба, чотири силосу і ряд менших за параметрами позицій. Згідно заявленому обсягом вантажу для логістичних операцій було задіяно два крана вантажопідйомністю 50 т і 17 авто, з них: 10 тралів і 7 стандартних машин.
Габарити Ельби і силосів склали 19,5 х 3,2 м х 3м і 18,5 м х 3,7 м х 3,4 м відповідно. Для їх транспортування оформлялися дозволу, а самі перевезення здійснювалися в супроводі поліції.

  Завдання з вивезення обладнання ускладнювалася декількома факторами:
 

  • Відсутність обладнаних під’їздів до майданчику, на якому зберігалося обладнання, і доступу до різних позицій обладнання.У зв’язку з цим в оперативному порядку вносились вимушені зміни в черговості подачі рухомого складу, не допускаючи простоїв залученої до навантаження і перевезення техніки.
  • Стислі терміни виконання робіт – всього один тиждень.Завдяки злагодженій роботі відділу автоперевезень КФ Неоліт Логістикс терміни були витримані.Обидва крана в с.Сухий Лиман і в м. Київ відпрацювали 4 зміни, а в день проводилися завантаження 3-5 авто.
  • Складні погодні умови.Останній день робіт в Одеській області ознаменувався сильним проливним дощем.Під загрозою зриву завантаження виявилося чотири автомобілі і робота крана.Однак було прийнято рішення не припиняти навантаження і в цей же день всі чотири автомобілі були відправлені в рейс.

Завдяки командній роботі і професіоналізму співробітників Неоліт Логістикс проект з вивезення заводу виконаний в строк і на якісно високому рівні.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.