Жовтень 25, 2018

Транспортування реквізиту ілюзоністів

Влітку поточного року в центральний офіс «Neolit ​​Logistics» надійшов запит від відомої у всьому світі організації ілюзіоністів «International Magicians Society» (м.Нью-Йорк). У них був запланований масштабний цикл вистав в Таїланді на початку осені. Реквізит для виступів знаходився в Україні у власності людини, який ніколи не стикався з авіаперевезеннями.

Завдання полягало в тому, щоб проінструктувати вантажовідправника з усіх нюансів щодо відправки вантажу і відкриття АТА-Карнет, щоб надалі реквізит міг безперешкодно повернутися назад в Україну.

Також паралельно велися переговори з представником вантажоодержувача в Таїланді. Згідно з його рекомендацій вносилися правки в АТА-Карнет. Після отримання вищевказаного документа можна було говорити про терміни забору вантажу. Протягом декількох днів реквізит був доставлений в аеропорт Бориспіль, замитнити нашим агентом і доставлений в аеропорт Бангкока за допомогою українських авіаліній.

Вантаж був доставлений в термін, з запасом в декілька днів до початку вистав. Тайська сторона кілька затримала зворотну відправку вантажу, так як виникло якесь непорозуміння між замовником перевезення (International magicians society) і його агентом в Бангкоку, який повинен був доставити вантаж назад в аеропорт і оформити документи належним чином. В процесі спільних переговорів ситуація вирішилася і реквізит був негайно доставлений назад в Україну, розмитнений і переданий його власнику.

Залишилися питання?

Залиште свої контакти, щоб зв'язатися з нашим спеціалістом.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.